Cautare

2298 de rezultate pentru "portul popular in oltenia" (3.44 secunde)
In week-end-ul acesta, in curtea Muzeului Taranului Roman, are loc Tragul lui Ciresar organizat de sotii Corina si Dragos Berariu. La acest targ mi-a atras in mod special atentia mesterul popilar Ghorghe Ciuncanu, care este prezent cu o multime de minunatii.
Colectia QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primavara-vara 2015/2016, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan.
Asociatia de Turism Oltenia, entitate care functioneaza sub autoritatea Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, va participa, in perioada 6 - 9 aprilie, la Targul National de Turism, eveniment gazduit in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
Societatea de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia a intrat ieri in proprietatea grupului ceh CEZ, contractul de privatizare fiind semnat in aprilie acest an de catre reprezentantii CEZ si cei ai autoritatilor romane.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. ... Acum, la cativa ani de la plata acelor ajutoare, unele firme au evoluat in piata, in timp ce altele s-au adancit si mai mult in datorii.
Enumera vreo doua facultati, un masterat, iar in prezent este doctorand la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" ... "In afaceri am pornit ca PFA si faceam cadastru. In 2006, mi-am infiintat firma, pentru ca nu puteam face angajari pe persoana fizica autorizata", incepe tanarul istorisirea.
Primaria Craiova si SC Electrica SA Oltenia, sucursala Craiova, au intrat in aceasta luna intr-o noua disputa privind proprietatea punctelor de aprindere ale sistemului de iluminat public. Cele doua institutii arunca una in spatele alteia administrarea punctelor, invocand diverse motive.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Reprezentantii ADR Sud-Vest Oltenia au contraatacat prompt:
Liderul PD-L Gorj, Ionel Mantog, cere schimbarea tuturor directorilor de subunitati miniere din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si sustine ca producatorul de carbune are nevoie de o jumatate de an pentru a-si reveni din punct de vedere economic.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale. Dupa declinul vertiginos din ultimii ani, Compania de Apa "Oltenia" SA Craiova, controlata de consiliul municipal, intra la prespalat.
Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati.
SIF Oltenia are un post vacant in CA, iar de data aceasta cooptarea unui nou membru provizoriu sta in mana administratorilor. Fostul sef al IPJ Dolj, Gheorghe Bica, ar putea intra in schema de conducere, fiind un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
Cu toate ca anul acesta a renuntat la denumire si la statutul de directie aflata in subordinea consiliului local, clientela s-a pastrat si pentru actuala SC Edilitara Public SA.
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
Producerea de energie electrica pe baza de carbune devine prioritara in Europa, tarile din UE schimbandu-si complet optica de acum cinci ani, cand se mergea pe inchiderea minelor si a termocentralelor.
google-analytics.com